SUR DEL LAGO Venezuela 72%

SUR DEL LAGO Venezuela 72%

330 2818 

Čokoláda Domori SUR DEL LAGO Venezuela 72% hořká (pecky) 0,5 kg/sáček alu

Zrušit výběr
Porovnejte
Odrůda:

Původ kakaových bobů pro výrobu čokolády je Venezuela, vybrané plantáže DOMORI které mají přes několik hektarů na velké ploše obklopující západní státy Merida, Trujillo, Tachira a Zulia, přímo na jih od jezera Maracaibo.

Vlastnosti chutí čokolády: Tato profesionální čokoláda má náznaky vůní mandlí a kávy. Velmi jemné, plné a intenzivní chuťě.

Klasifikace: Sur del Lago je plantáž nabízející směs kakaů Trinitario s vysokým obsahem kakaa Criollo. Kvasí za 4 dny.

Jedinečná řada čokolád Single Origin, která je unikátní díky původu kakaa, ze kterého je vyrobena. Z původního typu kakaovníku (aromatique jemného).
Kakao z východní Venezuely, směs druhů Trinitario (hybrid Criolla a Forastera, který se kvalitou řadí stále mezi kakaa vysoké kvality) a Criollo (s vysokým podílem Criolla).

Domori používá ty nejvybranější suroviny, jako je původní kakao a třtinový cukr.

Složení čoklády: kakaové boby 63,5% (50% kakaové sušiny a 50% kakaového másla), kakaové máslo 10%, třtinový cukr, sojový lecitin.

Bez jakýchkoliv dalších příměsí. Výrobek neobsahuje geneticky modifikované organismy.

Sdílejte

Další informace

Hmotnost-

TEMPERAČNÍ KŘIVKA

Čokoláda se roztaví při teplotě až 55 °C, poté se ochladí na 28/29 °C a znovu lehce zahřeje.
Tímto procesem  temperace čokolády se ustálí struktura kakaového másla v čokoládě. Teplota temperace: 31-32 °C.

Sdílejte

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí “SUR DEL LAGO Venezuela 72%”

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

X
vyroba-webu.cz | Domori čokoláda pro cukráře a kuchaře | čokoláda, tabulky čokolády