Vysoce kvalitní Domori bílá čokoláda Couverture White s vysokým obsahem mléka v peckách.
Chuť této kvalitní čokolády pro kuchyni a gastronomický provoz je dokonale vyvážená a příjemně aromatická. Kvalitní bílá čokoláda Domori se sametovou chutí díky prvotřídnímu, extra jemnému kakaovému máslu. Domori zpracovalo bílou čokoládu tradičním čokolatérským způsobem, aby vznikl chuťový požitek i opravdové pohlazení pro mysl. Lahodná chuť bílé čokolády pro profesionály je kvalitními surovinami, jako je pravá přírodní vanilka z Madagaskaru.
Jednoduchá cukrářská i kuchařská náročnost pro zpracování čokolády díky ideální reologii (viskozita a hodnota výtěžnosti rozpuštěné čokolády).
Couvertures bílá čokoláda určené nejen pro čokoládové fontány, cukrářskou výrobu, bonbónů, cukrovinek..atd.Výrobu excelentních zmrzlin a sorbetů.
Složení bílé čokolády: kakaové máslo (min. 35%), sušené mléko (min. 35 %), cukr (min. 29,9 %), emulgátor sójový lecitin E322 (min. 0,28%), přírodní vanilka (min. 0,02 %).
Výrobek neobsahuje geneticky modifikované organismy.
CokoDomori –
Lepší bílá čokoláda pro cukráře není. http://www.dobry-cukrar.cz